VILLIJOIKHU ELON ARVOKAS AJATUS, FI45412/14, VESANKA

PERUSTIEDOT

Virallinen nimi: Villi-Joikhu Elon Arvokas Ajatus

Rekisterinumero: FI45412/14

Syntymäaika: 09.08.2014

Sijainti: Vesanka
Isä: Iki-Wanhan Peninkuuluma

Emä: Villi-Joikhu Lumikuningatar

TERVEYS:

Koiranet: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI45412/14&R=

prcd-PRA: terve

DM: Tervet polveutumisen perusteella

Pompentauti: Terve polveutumisen perusteella

VIRALLISET NÄYTTELYT:
Keuruu, 29.5.2016, Juha Putkonen. Nuortenluokka, Hyvä. Hyväkokoinen. Rungon mittasuhteiltaan pitkä. Luusto saisi olla vahvempi. Kapeapiirteinen, urosmainen pää. Hyvät korvat. Turkin väriin sointuvat silmät ja kirsupigmentti. Hyvä purenta. Hyvä rintakehä, lanneosa saisi olla lyhyempi. Tasapainoiset kulmaukset. Karva vaihtumassa, laatu oikea. Hyvä häntä. Liikkuu riittävällä askelpituudella.

KATSELMUKSET:
2015 pentuluokka: ”Purenta OK, vaaleat silmät, suht. tasapainoiset kulmaukset, kivekset OK, turkki ikäisekseen hyvä, ihana, avoin, sosiaalinen luonne.”

2016 nuortenluokka sij.4: Purenta ok. Kaunistyyppinen, pitkärunkoinen uros, jolla kaunis pää ja ilme.Liikkuu hyvin. Hyvät kulmaukset. Hyvä turkki. Miellyttävä luonne. Kivekset ok.

2017 AVO1 sij.4: Rodunomainen pää ja ilme. Hyvät etu- ja takakulmaukset. Liikkuu hyvin edestä, takaa ja sivulta. Saisi olla paremmassa lihaskunnossa ja hieman hoikempi.

LUONNETESTI:
Jyväskylä, 20.5.2017, Herranen Heli ja Möller Mia, 0 (testi keskeytettiin, koska koira ei suostunut menemään pimeään huoneeseen).

MUUTA: 
Nalle on rauhallinen, harkitsevainen, ystävällinen, luotetteva ja reipas isokokoinen uros. Ei yleensä siedä vieraita uroksia, mutta tulee erittäin hyvin toimeen perheen toisen uroskoiran kanssa, samoin narttujen ja pentujen. Nalle on käynyt tokon ja rallitokon alkeet ja harrastaa rallitokoa omaksi huvikseen. Oppii nopeasti ja motivoituu vain namilla. Nalle on ihmisiä kohtaan hyvin nöyrä ja ystävällinen.