Uutta kotia etsivät / annetaan koiralle koti

Jos joudut luopumaan koirastasi tai kasvattisi tarvitsee uuden kodin, tai haluaisit tarjota uuden kodin sitä tarvitsevalle, laita sähköpostilla ilmoitus villi-joikhu(at)kolumbus.fi

Ilmoitus poistetaan 4 kuukauden jälkeen, jos ei erillistä poisto/jatko-pyyntöä ole tullut.

 


 

Meillä on ollut Paimensukuinen lapinkoira, ja olisimme halukas antamaan kodin jo aikuiselle koiralle joka syystä tai toisesta tarvitsee uuden loppuelämän kodin. Meillä on lapsia ja muita eläimiä , mutta totuttamalla ei pitäisi olla ongelmaa sopeutua meidän joukkoomme. Asumme Loviisan Koskenkylässä rivitalo kolmiossa ja ympäristössä on paljon metsää ja upeita lenkkipolkuja, mutta se pitkien vaellusten lenkkikaveri puuttuisi.  Eveliina Kinnunen 0417208257.

 

Ilmoitus laitettu 19.3.2019

 

Meillä oli perheenjäsenenä ja lenkkikaverina paimensukuinen lapinkoira 15v ajan. Nyt olisimme valmiita tarjoamaan kodin seuraavalle. Toiveena olisi yli 2v kaveri(miel. narttu) sijoituskoirakin käy hyvin. Asumme maalla omakotitalossa, pihaa on missä juoksennella, metsää ja lenkkipolkua lähistöllä. Leikkikavereitakin löytyy lähinaapurista. Lapsistamme on tullut aikuisia ja ovat jo omillaan, eikä muita eläimiä perheeseemme kuulu. Koiran ei tarvitsisi viettää päiviä yksin kotona, vaan se voisi kulkea töissä mukanani. Leena Näkki 040 845 8870.

Ilmoitus laitettu 31.5.2019