Ajankohtaista

Kevätkokous 2020

17.5.2020 / Koronaepidemian vuoksi kevätkokousta on poikkeuksellisesti siirretty. Uudeksi kokouspäivämääräksi on sovittu 19.9.2020. Kokous tullaan pitämään tavalliseen tapaan kokoontumisrajoitusten puitteissa, tai kokoontumisrajoitusten ollessa voimassa kokous pidetään etäyhteydellä. Paikka ilmoitetaan myöhemmin. Kokouskutsu lähetetään kaikille jäsenille lähempänä. Seuraa ilmoittelua kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa!


Katselmus 2020 

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Käännämme-katseet-tulevaisuuteen-ja-panostamme-täysillä-juhlistamaan-vuonna-2021-Seuran-40-vuotta-kestänyttä-taivalta-näyttävällä-Katselmuksella-2-1024x791.png

17.5.2020 / Lisätiedot tästä


20.3.2020 Päivitetty selkäkuvauksien korvattavuuden ohje  Ohjeisiin tästä


Jäsenkirje

Vuoden 2020 jäsenkirje on lähetetty maaliskuun alussa kaikille niille seuran jäsenille, joiden sähköpostiosoite on talletettu jäsentietoihin.

Mikäli sähköpostia ei näy eikä kuulu, sähköpostiosoitteesi todennäköisesti puuttuu järjestelmästämme, tai sitä ei ole päivitetty ajantasalle. Jos näin on, pistähän tietoa osoitteeseen pls.jasenkirje(at)gmail.com mahdollisimman pian. Kiitos!

Postitamme paperiversiot jäsenkirjeestä muutaman viikon sisällä kaikille niille, joiden sähköpostiosoite jää puuttumaan vallan. Ensisijainen toimitustapa jäsenkirjeelle on jatkossakin sähköposti.