Aluekerhot

Rohkeasti mukaan toimintaan tai mikset vaikka kokeilisi koota porukkalenkkiä
sunnuntaina TV:n katselun sijaan!

Seuran aluekerhot järjestävät erilaisia tapahtumia, ulkoilutilaisuuksia, paikallista koulutus- ja harjoitustoimintaa sekä joukkoterveystarkastuksia.
Aluekerhojen tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki Paimensukuisen Lapinkoiran Seuran jäsenet asuinalueesta riippumatta, juuri oman alueesi toiminnasta kannattaa tiedustella aluekerhon vetäjältä.

Lähetä tiedot aluekerhojen toimintasuunnitelmista sähköpostitse pls(at)paimensukuinen.fi

Ovatko lähimmän aluekerhon tapahtumat liian kaukana? Perusta uusi! Aluekerhojen toimintaohjeet löydät Reviiristä 2/2000. Voit myös kysyä ohjeita hallituksen jäseniltä ja muiden aluekerhojen vetäjiltä.
Korvaa sähköpostiosoitteissa (at) @ merkillä.

Aluekerhojen yhteyshenkilö: Tiina Alaviitala, tiina@kompassi.com


 

Päivitetty 2.9.

ALUEKERHOJEN YHTEYSTIEDOT JA VETÄJÄT

 

PÄÄKAUPUNKISEUTU: Aluekerho etsii vetäjää. Ota yhteyttä PLS:n hallitukseen, jos olet innokas järjestämään tapahtumia ja yhteistä tekemistä paikallisten paimensukuisharrastajien kanssa.  kotisivu sekä FB-Ryhmä

LÄNSI-UUSIMAA: Tarja Parkkila, tarja.parkkila(at)elisanet.fi

KESKI-UUSIMAA: Johanna Pérez, johanna.perez.fi(at)gmail.com, FB-ryhmä, Aluekerho järjestää paimensukuisille koulutuksia ja yhteisiä tapaamisia, kuten esimerkiksi kimppalenkkejä. Lue tarkempia tietoja tapahtumista ja ajankohdista ilmoittautumisohjeineen aluekerhon FB-ryhmästä ja tule mukaan toimintaan!

LOUNAIS-SUOMI: Terhi Niittyaro-Pettersson, terhinp(at)gmail.com, kotisivu sekä FB-ryhmä, Lounais-Suomen aluekerho järjestää paimensukuisille jäsenilleen kursseja, koulutuksia ja yhteisiä tapaamisia, kuten esimerkiksi kimppalenkkejä.Kerho järjestää myös paimennuspäiviä, joihin voi osallistua kaikkien aluekerhojen alueilta.
Lue tarkempia tietoja tapahtumista ja ajankohdista ilmoittautumisohjeineen aluekerhon kotisivuilta ja tule mukaan toimintaan!

KANTA-HÄME: Päivi Korhonen, kanta.hameen.paimensukuiset@gmail.com, FB-Ryhmä
Kanta-Hämeen aluekerhon suunnitelmissa on järjestää yhteisiä tapaamisia, kuten kimppalenkkejä, koulutuksia ja kursseja. Toiminta on aluillaan ja muotoutuu kunhan pääsee alkuun. 

PÄIJÄT-HÄME: Tiina Halmeenmaa, tiinahalmeenmaa(at)gmail.com ja Ulla Ilonen, ultsi59(at)netti.fi FB-Ryhmä

PIRKANMAA: Taimi Kuuluvainen, taimi.kuuluvainen(at)gmail.com

KESKI-SUOMI: Salla Suikkanen, salla.suikkanen(at)gmail.com, FB-Ryhmä, K-S aluekerhon avoimet toko/rallytoko/arkitoko-treenit torstaisin klo 18-19 Jyväskylässä Killerin raviradan isolla pysäköintialueella. 12.1.17. alkaen.

ITÄ-SUOMI: Asta Puumalainen-Nykänen, asta_puumalainen(at)yahoo.com

ETELÄ-SAVO: Meiju Eronen, meiju.eronen(at)gmail.com

POHJOIS-SAVO: Johanna Niskanen, ainavalpas(at)gmail.com

KESKI-POHJANMAA: Johanna Laakso, jhanna.laakso@gmail.com ja Jaana Jämsä, jaana08jamsa(at)gmail.com

LAPPI: Päivi Tarkiainen, paivihannele.tarkiainen(at)gmail.com, FB-ryhmä

POHJANMAA/ETELÄ-POHJANMAA: Katarina Pörn, piperitan@gmail.com