Nennikka Gerges, FI13767/12, Helsinki

Virallinen nimi: NENNIKKA GERGES
Rekisterinumero: FI13767/12
Syntymäaika: 22.12.2011
Sijainti: Helsinki
Isä: Adamuksen Sampu
Emä: Nennikka Bajan Navgi

TERVEYS:
Terveystietokanta
Koiranet

Yleisterve koira. Omistaja teettää mielellään tarvittavat tutkimukset, mikäli kiinnostusta jalostuskäyttöön ilmenee.

KATSELMUKSET:
v. 2013 Nuorten luokka, tuomari Kirsti Hassinen
”Paimenkoiratyyppinen. Melko hyvät kulmaukset sekä edessä että takana.
Ravaa kauniisti, liikkuu hyvin. Esiintyy hienosti. ”

MUUTA:
”Nuutti on lempein koira ikinä. Hän rakastaa uusien ihmisten kohtaamista ja on todella sopeutuvainen uusiin tilanteisiin ja paikkoihin. Adoptoimme hänet alle vuosi sitten, ja olemme asuneet parissakin eri asunnossa sinä aikana, mutta hän on aina iloinen ja tuntee olonsa kotoisaksi missä ikinä hän voi olla uuden perheensä kanssa. Todella miellyttämisenhaluinen.

Nuutin turkki on todella pehmeä ja yllättävän helppo pitää puhtaana, jopa söpöt valkoiset kohdat. Erityisen nättinä ja kiltin näköisenä hän kerää aina huomiota kävelyillä, ja saa rapsutuksia ja kehuja ohikulkijoilta. Hän puhuu suomea ja englantia, myös vähän turkkia 😉 Nuutin lempiasioita ovat rapsutukset, leikit ja temput, ja hän oppii hienosti uusia asioita. Pitkät luontokävelyt ovat myös parasta!

Kotona Nuutti käyttäytyy rauhallisesti, ei hauku eikä järsi tai muutenkaan riehu. Toisille uroksille Nuutti voi olla aggressiivinen, mutta leikattujen, narttujen ja pentujen kanssa hän tulee toimeen mainiosti. Nuutti on hieman herkkävatsainen, ja oikean ruokavalion löytäminen oli aluksi hankalaa. Haukkuu innostuessaan.

Jos kiinnostusta Nuuttiin löytyy, teemme mielellämme tarvittavat terveystutkimukset. ”