Kuvia vuoden 2022 kalenteriin

Lähetä kuvia ensi vuoden kalenteriin!

Jälleen on aika valita kuvat Paimensukuisen Lapinkoiran Seuran seinäkalenteriin. Jotta valitsijaraadin työ olisi mahdollisimman helppoa, kaipaamme kalenteria varten paljon valokuvia eri-ikäisistä koirista erilaisissa ympäristöissä ja eri vuodenaikoina.

Jos sinulla on kotona tiine narttu, pieni pentu, keskenkasvuinen honkkeli tai koiravanhus, kuvaa sitä kalenteria ajatellen! Jos harrastat koirasi kanssa, lähetä kalenteriin kuvia treeneistä, kisoista, kaverikoiravisiiteistä tai lukuhetkestä koiran kanssa.

Lähetä kuvasi 31.8.2021 mennessä hallitukselle osoitteeseen pls.netti@gmail.com.

Enintään kaksi kuvaa samasta koirasta ja samalta kuvaajalta. Kuvan tulee olla jpeg-muotoinen digitaalinen vaakakuva. Kuvan pitkän sivun tulee olla 1700–3500 pikseliä

Lähetä kuvan mukana seuraavat tiedot: kuvassa esiintyvän koiran virallinen nimi, kuvaajan nimi, sähköpostiosoite ja postiosoite.

PLS pidättää itsellään oikeuden käyttää seinäkalenteria varten lähetettyjä kuvia seuran julkaisuissa ja kotisivuilla, ellei kuvaaja tätä nimenomaisesti kiellä. Seura pidättää tarpeen tullen myös oikeuden käyttää kalenterikuviksi jo aiemmin Reviirin toimitukseen tai seuran nettisivuja varten lähetettyjä täytekuvia.

 

Vuoden 2020 kalenterin kuvat: